Lämpimästi tervetuloa täysin uudistetun sivustoni pariin! Tämä pieni palanen internetiä tulee olemaan positiivisuuden ja unelmien pyhäikkö. Täällä luon inspiroivaa, kannustavaa ja auttavaa sisältöä (ja työkaluja) sinulle, joka haluat luoda omanlaisesi elämän, toteuttaa unelmasi, luoda taikaa arkeesi ja kehittyä ihmisenä. Täällä tulet törmäämään videoiden, blogikirjoitusten sekä erinäisten tuotteiden ja palveluiden muodossa aiheisiin kuten itsensä kehittäminen, henkinen hyvinvointi, unelmien tavoitteleminen, tavoitteet, järjestelmällisyys ja arjen taika. Luvassa on siis kaikkea hyvää ja positiivista.

 

Minusta lyhyesti

Olen Kata, unelmien tavoittelija, positiivinen tsemppari ja herkkä sielu. Olen myös aivan totaalinen järjestelmällisyysfriikki. Kalenterit, bullet journalit ja erilaiset järjestelmät ja systeemit ovat parhaita ystäviäni. Rakastan suunnitella ja luoda asioita ja sitä saan onnekseni tehdä tämän sivuston avulla.

Unelmoin elämästä palmujen alla. Elämästä, jossa saan työllistää itse itseni sijaintiriippumattomasti ja jossa voin olla onnellinen. Viimeinen näistä onkin vain elämänasenne, joten sen osalta voin sanoa että !

Katson elämää hyvin avoimin mielin. Uskon vahvasti, että jokaisella meistä on mahdollisuus luoda elämästämme juuri sellainen kun haluamme ja uskon myös, että se elämän suurin taika löytyy ihan sieltä arjen pienistä asioista. Onnellisuus ja positiivisuus ovat vain elämänasenteita ja ne ovat meidän kaikkien käytettävissä, joten miksi emme hyödyntäisi niitä. Haluan omalla toiminnallani tuoda positiivisuutta tähän maailmaan ja auttaa ihmisiä kehittämään itseään ja tavoittelemaan unelmiaan.

Kuinka päädyin tähän ja mitä nyt tapahtuu

Ensimmäiset 25 vuotta elämästäni, en tiennyt ollenkaan mitä haluan elämälläni tehdä. Elin elämääni sen mukaan miten minulle oli opetettu. Valitse ala, käy koulut, aloita pohjalta.. En vain oikein tahtonut löytää sitä minun alaani. Vuosien saatossa olen kokeillut eri aloja, erilaisia työtehtäviä, mutta mikään ei ole tuntunut oikealta. Vasta muutama vuosi sitten aloin miettimään mahdollisuuksia tämän perinteisen kaavan ulkopuolelta.

Kokeilemalla erilaisia juttuja aloin löytää, mitkä asiat sopivat minulle. Ensimmäinen ahaa -elämykseni oli kun tajusin, että yksin kotoa käsin työskentely on minulle kaikin puolin paras vaihtoehto tehdä töitä. Olen aina ollut vahvasti introvertti, herkkä hälinälle ja ympäristöni vaikutuksille. Toimin parhaiten silloin kun saan tehdä töitä yksin, omassa rauhassani, ympäristössä, jossa minulla on mukava olla. Toinen ahaa -elämykseni oli kun tajusin, että haluan pystyä luoda jotain omaa, jossa saan toteuttaa itseäni ja olla luova.

Alla olevalla videolla kerron enemmän ajatuksistani tähän liittyen, siitä miten päädyin tähän ja miten asiat muuttuvat. Tältä videolta löydät siis kaiken ajankohtaisen tiedon tällä hetkellä.

Seuraavaksi

Mikäli haluat saada inspiraatiota ja kannustusta omannäköisesi elämän luomiseen, kannattaa käydä seurailemassa minua some kanavissani (ne löydät esimerkiksi sivun alareunasta). Erityisesti Youtube-kanavani ja Instagram tilini kannattaa laittaa seurantaan, sillä niissä jaan paljon inspiroivaa sisältöä. Twitterissä jaan reaaliaikaisempia ajatuksiani sekä ajankohtaista infoa. Mikäli sinua kiinnostaa myös arkisemmat ja henkilökohtaisemmat kuulumiseni niin suosittelen seuraamaan myös Snapchatissä nimimerkillä @katariinahelen.

Lisäksi suosittelen lämpimästi liittymään uutiskirjeeni tilaajaksi. Sitä kautta jaan tietoa uusista sisällöistäni kuten uusista videoista ja kirjoituksista sekä kaikkea muuta ajankohtaista. Uutiskirjeen tilaajana saat myös tiedon ensimmäisten joukossa uusista tuotteista ja palveluista. Liity siis mukaan niissä kanavissa, jotka tuntuvat sinulle hyviltä ja lähdetään yhdessä tavoittelemaan unelmiamme!

– Kata