Moikka!

Olen Kata, unelmien tavoittelija, positiivinen tsemppari ja herkkä sielu. Olen myös aivan totaalinen järjestelmällisyysfriikki. Kalenterit, bullet journalit ja erilaiset järjestelmät ja systeemit ovat parhaita ystäviäni. Rakastan suunnitella ja luoda asioita ja sitä saan onnekseni tehdä tämän sivuston avulla.

Unelmoin elämästä palmujen alla. Elämästä, jossa saan työllistää itse itseni sijaintiriippumattomasti ja jossa voin olla onnellinen. Viimeinen näistä onkin vain elämänasenne, joten sen osalta voin sanoa että !

Katson elämää hyvin avoimin mielin. Uskon vahvasti, että jokaisella meistä on mahdollisuus luoda elämästämme juuri sellainen kun haluamme ja uskon myös, että se elämän suurin taika löytyy ihan sieltä arjen pienistä asioista. Haluan omalla toiminnallani tuoda positiivisuutta tähän maailmaan ja auttaa ihmisiä kehittämään itseään ja tavoittelemaan unelmiaan.

Mitä voit löytää täältä

Haluan jakaa täällä inspiraatiota, kannustusta ja apua kaikille, jotka haluavat luoda omannäköisensä elämän, luoda taikaa omaan arkeensa ja kehittyä ihmisenä. Onnellisuus ja positiivisuus ovat vain elämänasenteita ja ne ovat meidän kaikkien käytettävissä, joten miksi emme hyödyntäisi niitä.

Täällä tulet törmäämään videoiden, blogikirjoitusten sekä erinäisten tuotteiden ja palveluiden muodossa aiheisiin kuten itsensä kehittäminen, henkinen hyvinvointi, unelmien tavoitteleminen, tavoitteet, järjestelmällisyys ja arjen taika. Luvassa on siis kaikkea hyvää ja positiivista.

Jaan täällä myös omaa polkuani, kun tavoittelen omia unelmiani. Jos siis haluat seurata matkaani ja ehkä inspiroitua siitä, olet oikeassa paikassa!

Oletko mukana?

Mikäli haluat saada inspiraatiota ja kannustusta omannäköisesi elämän luomiseen ja annoksen positiivisuutta elämääsi, toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tänne. Kannattaa käydä seurailemassa minua some kanavissani (ne löydät esimerkiksi tämän kirjoituksen alapuolelta), erityisesti Youtube-kanavani ja Instagram tilini kannattaa laittaa seurantaan, sillä niissä jaan paljon inspiroivaa sisältöä. Mikäli sinua kiinnostaa myös arkisemmat ja henkilökohtaisemmat kuulumiseni niin suosittelen seuraamaan myös Snapchatissä nimimerkillä @katariinahelen.

Lisäksi suosittelen lämpimästi liittymään uutiskirjeeni tilaajaksi. Sitä kautta jaan tietoa uusista sisällöistäni kuten uusista videoista ja kirjoituksista sekä kaikkea muuta ajankohtaista. Uutiskirjeen tilaajana saat myös tiedon ensimmäisten joukossa uusista tuotteista ja palveluista. Liity siis mukaan niissä kanavissa, jotka tuntuvat sinulle hyviltä ja lähdetään yhdessä tavoittelemaan unelmiamme!

– Kata