Moikka!

Olen Kata, sisällöntuottaja sekä aloitteleva graafinen suunnittelija ja kirjoittaja. Uskon vahvasti, että jokaisella meistä on mahdollisuus luoda elämästämme juuri sellainen kun haluamme, kunhan vain olemme valmiita ottamaan konkreettisia askelia unelmiamme kohti. Haluan jakaa omaa polkuani, kun teen juuri sitä.

Unelmoin elämästä palmujen alla ja yksi suurimpia unelmiani onkin muuttaa pysyvästi Espanjaan – äitini jalanjäljissä. Unelmoin elämästä, jossa saan työllistää itse itseni, tehdä niitä asioita, joita rakastan ja olla onnellinen. Viimeinen näistä onkin vain elämänasenne, joten sen osalta voin sanoa että !

Tervetuloa siis mukaan matkalleni, kun suunnittelen ja luon paperitavaratuotteita verkkokauppaani, kirjoitan kirjoja, haaveilen Espanjaan muutosta ja ennen kaikkea elän omannäköistäni elämää (johon kuuluu vahvasti rauhalliset aamut, kahvihetket, kirjat, luovuus ja elämästä nauttiminen).

Mitä teen elääkseni?

Tätä kysytään minulta usein ja vastaus tähän on aika monimuotoinen.

Teen tällä hetkellä useampaa eri asiaa. Minulla on kaksi osa-aikaista etätyötä, joita voin tehdä mistäpäin maailmaa tahansa (ja siksi lentelenkin välillä Espanjaan lämmittelemään) ja joissa valitsen itse työaikani. Nämä työtehtävät ovat todella monipuolisia, mutta liittyvät pääsääntöisesti sisällöntuotantoon ja mediaan.

Näiden ohella sitten kasvattelen omaa brändiäni sosiaalisessa mediassa, erityisesti YouTubessa, Instagramissa ja täällä omilla sivuillani (josta löytyy myös blogini). Lisäksi minulla on verkkokauppa, johon työstän jatkuvasti uusia tuotteita.

Tammikuussa 2020 aloitin myös koodariopinnot! Opiskelen siis tällä hetkellä muiden töideni ohessa verkkosivujen ja verkkokauppojen koodausta.

Ps. Tiesitkö, että kirjoitin aiemmin rennompaa lifestyle -aiheista blogia, joka kulki nimellä ”Love Katariina”? Kirjoitin sitä ennen kuin siirryin kirjoittamaan oman nimeni alle. Vanhan blogini löydät yhä täältä.

Mitä voit löytää täältä

Haluan jakaa oman esimerkkini kautta inspiraatiota ja apua kaikille, jotka haluavat luoda omannäköisensä elämän ja toteuttaa unelmansa.

Jaan paljon omaa polkuani, kun tavoittelen unelmiani ja elän omannäköistäni elämää omilla ehdoillani.

Mitä seuraavaksi?

Käy heti ensimmäiseksi laittamassa mun Youtube-kanava ja Instagram tili seurantaan, sillä niissä jaan paljon inspiroivaa sisältöä sekä henkilökohtaista arkeani.

Käy myös liittymässä uutiskirjeeni tilaajaksi alla olevan lomakkeen kautta. Uutiskirjeissä jaan tietoa uusista projekteista, sisällöistä, tuotteista ja palveluista sekä muista ajankohtaisista asioista.

Liity siis mukaan näissä kanavissa ja lähdetään yhdessä tavoittelemaan unelmiamme!

– Kata