Moikka!

Olen Kata, sisällöntuottaja ja määrätietoinen unelmien tavoittelija. Olen myös aivan totaalinen järjestelmällisyysfriikki. Kalenterit, plannerit ja erilaiset järjestelmät ja systeemit ovat parhaita ystäviäni. Rakastan suunnitella ja luoda asioita ja sitä saan onnekseni tehdä tämän sivuston avulla.

Unelmoin elämästä palmujen alla ja yksi suurimpia unelmiani onkin muuttaa pysyvästi Espanjaan – äitini jalanjäljissä. Unelmoin elämästä, jossa saan työllistää itse itseni, tehdä niitä asioita, joita rakastan ja olla onnellinen. Viimeinen näistä onkin vain elämänasenne, joten sen osalta voin sanoa että !

Uskon vahvasti, että jokaisella meistä on mahdollisuus luoda elämästämme juuri sellainen kun haluamme, kunhan vain olemme valmiita ottamaan konkreettisia askelia unelmiamme kohti. Ja siinä haluan auttaa sinua. Haluan omalla toiminnallani inspiroida sinua tavoittelemaan unelmiasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Mitä teen elääkseni?

Tätä kysytään minulta usein ja vastaus tähän on aika monimuotoinen.

Teen tällä hetkellä useampaa eri asiaa. Minulla on kaksi osa-aikaista etätyötä, joita voin tehdä mistäpäin maailmaa tahansa (ja siksi lentelenkin välillä Espanjaan lämmittelemään) ja joissa valitsen itse työaikani. Nämä työtehtävät ovat todella monipuolisia, mutta liittyvät pääsääntöisesti sisällöntuotantoon, markkinointiin ja mediaan.

Näiden ohella sitten kasvattelen omaa brändiäni sosiaalisessa mediassa, erityisesti YouTubessa, Instagramissa ja täällä omilla sivuillani (josta löytyy myös blogini). Lisäksi minulla on verkkokauppa, johon työstän jatkuvasti uusia tuotteita.

Tammikuussa 2020 aloitin myös koodariopinnot! Opiskelen siis tällä hetkellä muiden töideni ohessa verkkosivujen ja verkkokauppojen koodausta. Ihan super mielenkiintoista ja hauskaa!

Ps. Tiesitkö, että kirjoitin aiemmin rennompaa lifestyle -aiheista blogia, joka kulki nimellä ”Love Katariina”? Kirjoitin sitä ennen kuin siirryin kirjoittamaan oman nimeni alle. Vanhan blogini löydät yhä täältä.

Mitä voit löytää täältä

Haluan jakaa täällä inspiraatiota ja apua kaikille, jotka haluavat luoda omannäköisensä elämän ja toteuttaa unelmansa.

Täällä tulet törmäämään videoiden, blogikirjoitusten sekä erinäisten tuotteiden ja palveluiden muodossa aiheisiin kuten etätyöt, itsensä kehittäminen, unelmien tavoitteleminen, yrittäjyys, tavoitteet ja suunnitteleminen. Jaan täällä myös omaa polkuani, kun tavoittelen omia unelmiani.

Jos siis haluat luoda omannäköisesi elämän, olet oikeassa paikassa!

Mitä seuraavaksi?

Käy heti ensimmäiseksi laittamassa mun Youtube-kanava ja Instagram tili seurantaan, sillä niissä jaan paljon inspiroivaa sisältöä sekä henkilökohtaista arkeani.

Käy myös liittymässä uutiskirjeeni tilaajaksi. Sitä kautta jaan tietoa uusista sisällöistäni kuten uusista videoista ja kirjoituksista sekä kaikkea muuta ajankohtaista. Uutiskirjeen tilaajana saat myös tiedon ensimmäisten joukossa uusista tuotteista ja palveluista.

Liity siis mukaan näissä kanavissa ja lähdetään yhdessä tavoittelemaan unelmiamme!

– Kata